Administrație

Administrația noastră reflectă valorile fundamentale pe care se bazează compania noastră și practicile pe care le adoptăm pentru a asigura succesul și protejarea intereselor tuturor părților interesate.

Domenii de activitate

Competențele, inovarea și durabilitatea sunt ingredientele indispensabile pentru obținerea de rezultate în domeniile noastre de activitate: Infrastructură, construcții publice și construcții private.

Sustenabilitate

Sustenabilitatea mediului și conservarea terenurilor.

Cariere

Alătură-te echipei noastre și inspiră-i pe ceilalți prin profesionalismul de care dai dovadă.
Client
Consiliul județean Dolj
Locație
Craiova (Romania)
Valoarea lucrărilor
€ 4.530.342,09
Periodo di commissione
2017-2021

Omagiu sculptorului Constantin Brâncuși

Centrul Cultural Brâncuși va oferi vizitatorilor săi o experiență unică. Ei vor afla mai multe despre opera celebrului sculptor modernist român Constantin Brâncuși. În timp ce partea principală a centrului a fost construită recent la subsol, întreaga experiență va fi accentuată de structura de sticlă proiectată pentru a fi construită la suprafață. Cubul de sticlă va avea o înălțime de 12 m și va fi susținut de stâlpi de sticlă de aceeași înălțime, iar acoperișul va fi susținut de grinzi.


condividi su
Manelli Impresa: realizzazione cubo di vetro scultore modernista romeno, Constantin Brancusi

Approfondimento

În interiorul cubului, vor exista panouri de sticlă dispuse în formă de ovoid. Aceste panouri vor fi tăiate în așa fel încât în interiorul ovoidului va exista un spațiu gol, care va avea forma celebrei lucrări a lui Brâncuși, numită „Pasărea Măiastră”. Intrarea în ovoid se realizează de dedesubt. Complexitatea structurii este, de asemenea, sporită de faptul că aceasta trebuie să susțină și elementul interior din sticlă, care are o formă ovoidală. Pe de altă parte, cubul de sticlă trebuie să fie construit astfel încât să îndeplinească diverse criterii de performanță stabilite de proiectant.

Progetti correlati

Iscriviti alla nostra newsletter

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
careers
proiecte