IT

Administrație

Administrația noastră reflectă valorile fundamentale pe care se bazează compania noastră și practicile pe care le adoptăm pentru a asigura succesul și protejarea intereselor tuturor părților interesate.

Domenii de activitate

Competențele, inovarea și durabilitatea sunt ingredientele indispensabile pentru obținerea de rezultate în domeniile noastre de activitate: Infrastructură, construcții publice și construcții private.

Sustenabilitate

Sustenabilitatea mediului și conservarea terenurilor.

Cariere

Alătură-te echipei noastre și inspiră-i pe ceilalți prin profesionalismul de care dai dovadă.
Client
Agenția Teritorială pentru Locuințe din Piemonte Centrale
Locație
Rivalta di Torino (TO)
Valoarea lucrărilor
€ 2.210.933,27
Periodo di commissione
2018-2019

De la „Casermette” la locuințe

Zona care face obiectul intervenției este situată în localitatea Rivalta di Torino, în aria teritorială formată din zonele fostelor depozite de artilerie cunoscute sub numele de „Casermette” din Via Carignano, la sud de teritoriul localității, învecinate cu fostul complex industrial Fiat Rivalta. Obiectivul fundamental al intervenției a fost acela de a reduce la minimum consumul de energie și de resurse materiale neregenerabile și de a utiliza la maximum resursele naturale pentru o dezvoltare durabilă din punct de vedere ecologic. Proiectul a presupus construcția unei clădiri cu plan dreptunghiular pe trei etaje supraterane, care conține 18 locuințe de diferite tipuri.


condividi su
Manelli Impresa: Realizzazione agenzia territoriale per la Casa del Piemonte Centrale

Approfondimento

Fiecare unitate dispune de balcoane pe partea de sud, la living/bucătărie, pentru a beneficia de expunere la lumina naturală, în timp ce dormitoarele sunt amplasate de preferință pe partea de nord. Pe de altă parte, spațiile de cazare de la parter, situate pe aceeași parte, sunt prevăzute cu spații anexe utilizabile, pavate, care permit manevrarea scaunelor cu rotile. La sudul clădirii se află o parcare la nivel și o zonă ecologică accesibilă din interiorul terenului și de pe drumul public. O bandă perimetrală cu o zonă verde se dezvoltă în jurul clădirii pentru a crea un filtru natural.

Sostenibilità

Obiectivul fundamental al intervenției a fost acela de a reduce la minimum consumul de energie și de resurse materiale neregenerabile și de a utiliza la maximum resursele naturale pentru o dezvoltare durabilă din punct de vedere ecologic.

Progetti correlati

Iscriviti alla nostra newsletter

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
careers
progetti