Administrație

Administrația noastră reflectă valorile fundamentale pe care se bazează compania noastră și practicile pe care le adoptăm pentru a asigura succesul și protejarea intereselor tuturor părților interesate.

Domenii de activitate

Competențele, inovarea și durabilitatea sunt ingredientele indispensabile pentru obținerea de rezultate în domeniile noastre de activitate: Infrastructură, construcții publice și construcții private.

Sustenabilitate

Sustenabilitatea mediului și conservarea terenurilor.

Cariere

Alătură-te echipei noastre și inspiră-i pe ceilalți prin profesionalismul de care dai dovadă.
Client
Comuna Bisceglie
Locație
Bisceglie (BAT)
Valoarea lucrărilor
€ 1.435.737,91
Periodo di commissione
2016-2017

Grădinița și piața pietonală

Planul de dezvoltare urbană numit P.E.E.P. (Planul de locuințe economice și populare), în care sunt incluse noua piață și grădinița, este un plan de locuințe publice prevăzut de primăria din Bisceglie pentru a găzdui peste 1.500 locuitori. Zona de intervenție a fost amplasată într-o poziție absolut centrală în raport cu noul cartier rezidențial, astfel încât să devină un adevărat centru de întâlnire pentru locuitori. Amplasarea școlii face posibilă reducerea la minimum a timpului de deplasare pentru ca elevii tineri să poată ajunge la școală mai repede.


condividi su
Manelli Impresa: Realizzazione nuova piazza e la scuola per l’infanzia a Bisceglie

Approfondimento

Spațiul din fața școlii este organizat cu o zonă centrală pavată și cu două zone verzi laterale cu copaci, evocând tradiția din zona Pugliei a „vilei municipale”; piața oferă noului cartier grădina sa urbană, un loc de întâlnire pentru locuitorii de toate vârstele în diferite momente ale zilei și în diferite anotimpuri, precum și un spațiu pentru piața locală săptămânală.

Noua școală va fi un adevărat fundal arhitectural pentru piață, cu un rol central nu doar la nivel funcțional, ci și la nivel urban. Proiectul acordă o atenție deosebită confortului tinerilor utilizatori ai clădirii. Clădirea este dimensionată pentru un număr maxim de 180 elevi. Încăperile sunt împărțite în așa fel încât să găzduiască zonele comune și de servicii dinspre piață, în timp ce partea din spate, mai liniștită, găzduiește cele șase secții de predare.

Sostenibilità

Proiectul include o cantitate considerabilă de suprafețe vitrate: valorile iluminării naturale sunt, de fapt, considerabil mai mari decât cerințele normative. Lucrările verzi aferente școlii sunt o continuare ideală a pieței, în timp ce în curtea interioară există copaci care vor oferi umbră suplimentară zonei exterioare și vor crea o curte în continuă schimbare pe măsură ce se schimbă anotimpurile.

Progetti correlati

Iscriviti alla nostra newsletter

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
careers
progetti